×

Грешка

Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Гворещите за Нас

За Рибново се говори много,преобладащите мнения за селото са позитивно настроени но и има отрицателно говорене в медийното и интернет пространството.

 „Идвам тук съвсем съзнателно. Преди време в малките улички на Гоце Делчев съм низал тютюн с хора, облечени като вас. Така съм започнал. Това е доказателството, че можеш да започнеш от тук и да станеш президент“.Това са думи на Президента Росен Плевнелиев първият и единствен за сега президент посетил официално Рибново.

"Рибново е центъра на света - както и е център всяко едно място, където и да е, там, където хората имат чувство за принадлежност." беше казано в едно предаване по бтв.

 "Дойдох като смятах, че хората тук гледат само себе си, но тук живеят в общност. Аз съм индивидуалист, анархист и живея мой собствен живот, тоест в чужд манастир със собствен устав не може - аз сега не мога да кажа: Безбожник съм - не ме интересува нищо. Трябва да приема правила" тези думи са художника Иван Петков,преселил се от София в Рибново и живял тук до сетния си час.

SUPERVISOR ©2011 All righrs reserved...

 

Оставете Вашия коментар

Публикувай като гост

0
  • Няма коментари

Who's Online

В момента има 19  гости и няма потребители и в сайта

RIBNOVO-РИБНОВО Facebook Page