×

Грешка

Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

местан

Председателя на ДПС Лютви Местан посети Рибново за първи път като част от предизборната обиколка в община Гърмен където ще се проведът частични избори за кмет на общината.

 Рибново посрещна с изключителна радост и топлина депутатите от ДПС водени от местния депутат г-н Ахмед Башев.Освен председателя на ДПС г-н Местан,сред гостите бяха и други депутати от Движението за Права и Свободи,Христо Бисеров Алиосман Имамов и др.Г-н Местан не скри вълнението си когато излезна да говори пред стотиците хора от Рибново който с внимание слушаха речта му.Г-н Местан говори за политиката която провежда ДПС относно малцинствата в страната и че как предишното управление на ГЕРБ са успяли да всеят страх у хората с провеждането на политическа полицейщина през последните 4 години.

DSC 0610  DSC 0617

Г-н. Башев направи изсказване като подчерта приоритетите по които ще работи кандидатът за кмет на общината от ДПС Минка Капитанова,каза също,че единствените опоненти в надпреварата за общинския кметски пост от ГЕРБ говорят само лъжи и призова хората да не им вярват и че е сигурен в правилният избор на хората от Рибново.
 
Изсказвания направиха и други представители от ДПС между които беше и депутатите Христо Бисеров и Александър Методиев и Халил Летифов.

DSC 0644  DSC 0630

 

SUPERVISOR ©2014 All rights reserved...

Оставете Вашия коментар

Публикувай като гост

0
  • Няма коментари

Who's Online

В момента има 16  гости и няма потребители и в сайта

RIBNOVO-РИБНОВО Facebook Page